Feng shui nasveti za vsak dom

feng shui nasvetiFeng shui ali feng šuj, je starodavna kitajska metoda, ki se ukvarja z okrepitvijo blagodejnih vplivov in usmerja energije chi. Chi ali či lahko opišemo kot življenjsko energijo ali silo, ki je prisotna v vseh stvareh, tako živih bitjih, kot tudi v stvareh. Feng shui nasveti so namenjeni boljšemu razumevanju metod, ki jih bomo uporabljali in tudi boljšemu razumevanju sebe in stvari okoli nas.

Feng shui nasveti za boljše življenje in lepši dom

Če želimo feng shui vnesti v svoje življenje in ga spremeniti po točno določenih načelih, moramo vedeti nekaj osnovnih dejstev o energiji chi.

Kjer deluje močna energija chi, je rastlinje bujno, zrak je svež, voda čista, živali zdrave in ljudje srečni. Dobra energija či vpliva na vse! Čista voda, dobra hrana in svež zrak, hranijo naše telo, čista či pa hrani naše življenje.

Energija či v našem domu želi valovati kot nežna sapa in če je ovirana, je ovirano tudi naše življenje, lahko se zgodi celo, da zbolimo.

Devet osnovnih nasvetov feng shui

  • Najprej ugotovimo, kaj sploh želimo! V svoje življenje ne moremo vpeljati sprememb, če ne vemo kaj je naš cilj in kakšne rezultate pričakujemo. feng šui pravila

 

  • Poiščimo energijske točke! Pozanimajo se, kako najdemo energijske točke, kjer se feng shui spremeni.

 

  • Ugotoviti moramo, na kakšen način spodbudimo in prikličemo v naš dom dobre energije in kako energijsko očistimo prostore. Priporočamo feng shui dodatke Angelca, ki bodo aktivirali in harmonizirali energije chi v našem domu.

 

  • Naučiti se moramo, kako vzdrževanje doma vpliva na feng shui. Mogoče moramo v naš dom vnesi več reda, ga popraviti, prenoviti in kaj popraviti.

 

  • Očistimo naš dom navlake! Nesnaga in stvari, ki jih ne potrebujemo, so kot lepilo, ki zadržujejo energije in ji onemogočajo gibanje.feng shui hiša

 

  • Poiščimo kje se v našem domu zbira negativna energija či in jo izničimo, nevtraliziramo ali vsaj omilimo njen negativni vpliv.

 

  • Naučimo se obuditi energijske točke!

 

  • Feng shui bo najbolj učinkovit, če ga izvajamo na sebi in v prostoru okoli sebe. (1)

 

  • Čez nekaj časa ocenimo rezultate in preverimo če smo dosegli vse zastavljene cilje.

To so feng shui nasveti na hitro, poleg upoštevanja teh osnovnih nasvetov lahko še marsikaj naredimo zase. Predvsem moramo biti ves čas v gibanju in vsak dan posvetiti feng shui vsaj nekaj časa. (2)

Bodimo potrpežljivi in prilagodljivi, če bomo nekaj časa živeli po načelih feng shui, bomo mogoče spremembe videli z drugačnimi očmi.