Okrasni keramični lončki za zelišča osvežijo vaš dom

Polepšajte svojo kuhinjo s čudovitimi zeliščnimi aranžmaji, kajti tudi dišavnice in nekatere zelenjave odlično uspevajo tudi na kuhinjskih pultih. Okrasni keramični lončki za zelišča PANNart ceramics, so sijajni dekorativni element, ki elegantno oblečejo in zaščitijo zemljo vaših rastlin.

Okrasni keramični lončki za zelišča

Keramični lončki PANNart ceramics uporabljeni v kuhinji

Dišavnice poleg tega, da osvežijo barve v prostoru in nudijo lep pogled na rastline, osvežijo tudi vonjave, ki prikličejo s seboj malo narave in svežega zraka. Obenem pa so vedno pri roki in jih lahko uporabljamo pri pripravi naših jedi.

Okrasni keramični lončki za zelišča pričarajo dom

Kuhinja in jedilni prostor pogosto tvorita osrčje družinskega življenja, saj se tu ob jedi in pijači zberejo vsi družinski člani. Številne družine z malimi otroki se večinoma srečujejo prav tu. Zato je tukajšnje vzdušje pomembno, da iz skupaj preživetega časa ustvari prijetno izkušnjo, ki vsem zbuja pozitivne spomine. Tako lahko dom postane vaše stimulativno okolje in se bomo počutili vedno imenitno, ko pridemo domov.

Če želite ustvariti najboljše ozračje za druženje vseh članov družine, naj bodo oblike mehke, barve svetle, materiali pa naravni. Za aranžiranje vaših dišavnic, bodo okrasni keramični lončki za zelišča iz hiše keramike PANNart ceramics idealni. V spletni trgovini www.pannart.com boste lahko izbirali izmed mnogo keramičnih lončkov. Na voljo imate PANNdora lončke v treh velikostih in še druge. Sestavite lični aranžma po več različnih lončkov. Preberite si tudi členek, ki govori o uporabi zelišč v vašem domu (1).

Okrasni keramični lončki za zelišča so izdelani ročno iz naravnih keramičnih materialov. Bela keramika je prečiščena glina, odstranjeni so vsi elementi, ki bi lahko material ob sintranju obarvali na kakšno barvo. Ostane naravni material, ki je čudovito čiste bele barve. V naslednjem delovnem postopku dobi posoda še transparentno glazuro, ki daje izdelkom končne tipične lastnosti keramike. Keramika postane visokosijajna, vodotesna in odporna na umazanijo. Okrasni keramični lončki za zelišča so lahka za vzdrževanje. Če primerno izvajate čiščenje, lahko posoda postane celo sterilna. Tako jih lahko uporabljate tudi za shranjevanje različnih živil.

 

oznake besedila: Okrasni keramični lončki za zelišča