Izdelava pohištva za team building agencijo na Hrvaškem

V spodnjem prispevku, vam podrobneje predstavljamo kako je potekala izdelava pohištva za eno najbolj uspešnih team building agencij, na Hrvaškem. Sicer pa podjetje Team building Croatia, v osnovi izvira iz Slovenije, kjer ima svoj sedež in domicilno izpostavo.

Ker je podjetje želelo aktivno nastopiti na hrvaškem trgu s trženjem svojim team building programov, je za slednje (čeprav se večina team building aktinvosti dodaja v odprtih prostorih), potrebovalo pisarne, s tem pa seveda tudi iskalo primerne kandidate, mizarje in pohištvenike, ki bi jim njihove poslovne prostore, tudi opremili.

izdelava pohištva team building agencija

Pohištvo za pisarno team building agencije se od ostalih opremljanj klasičnih pisarn vseeno nekoliko razlikuje. Razlog pa se skriva tem, da ima agencija na Hrvaškem, obilo rekvizitov in pripomočkov, ki presegajo klasične dimenzije, obenem pa stroškovno niti ni smotrno, vseh pripomočkov za izvedbo nekega team building dogodka, prenašati iz Slovenije na Hrvaško in obratno.

Zato je pohištvo, v sicer dovolj velikih prostorih, moralo biti konceptirano tako, da je vanj mogoče pospravljati vse potrebne rekvizite za izvedbo team building delavnic, slednje pa vključuje izdelavo prav posebej velikih omar (z možnostjo zaklepanja in enostavnega dostopa do njih), izdelavo večjih lesenih, iz masivnega lesa, zabojnikov za pospravljanje opreme, obenem pa še tudi vso klasično pohištvo, ki ga pravzaprav potrebuje vsaka sprejemnica strank in pisarna (pisalne mize, regali za odlaganje, poličniki, kotni regali in drugo).

Je pa, za moderen videz, pohištvo skoraj nujno kombinirati z elementi in dodatki iz stekla in ogledala. Steklo in ogledala pa ne poskrbijo le za moderen izgled, pač pa prostor tudi vizualno precej povečajo. V ta namen se na različne omare, namesto klasičnih lesenih, lahko namesti ogledalo, lahko pa se namestijo tudi steklena vrata.  V ta namen že dolgo uspešno sodelujemo s podjetjem Steklarstvo Breg.

Izdelava pohištva za team building agencijo na Hrvaškem, pa ni samo konceptualni podvig, zaradi dimenzij in zahtevnosti potreb, pri sami izdelavi in oblikovanju pohištva, temveč tudi logistično podvig, saj je tako velike omare in tudi ostalo pohištvo (garderobne omare, pisalne mize) nemogoče peljati iz Slovenije na Hrvaško, temveč je bilo pohištvo potrebno dokončati in izdelati kar na Hrvaškem.

Še posebej to velja za vso vgradno pohištvo, ki ga za prostore team building agencije, niti ni bilo tako malo, saj je bila ena izmed zahtev naročnika, da se prostori team building agencije, čim bolj smotrno in prostorsko izkoristijo, slednje pa je bil tudi poseben izziv, saj vgradne omare, ki sicer segajo največkrat do višine cca. 250 cm, v tem primeru segajo kar krepko čez tri metre. In so vgrajene povsem do stropa pisarne team building agencije.

Oznake: izdelava pohištva team building agencija