Kje najdemo seed shop Slovenija in kaj to je

Mnogo ljudi goji doma različne rastline kot je indijska konoplja, zato vas bo sigurno zanimalo, kje najdemo seed shop slovenija grinšot. Seed shop je v osnovi trgovina s semeni, le da se s tem izrazom razume kot konopljina semena spletna trgovina. Take trgovine s semeni indijske konoplje so v tujini znane že desetine let, pri nas pa so se seed shop-i začeli pojavljati šele pred 5 leti. Kljub temu, pa jih v Sloveniji najdemo že veliko.

Kje najdemo seed shop Slovenijaseed shop Slovenija

Seed shop slovenija je fizična trgovina ter spletna trgovina Grinšot, katera je ena od največjih tovrstnih trgovin v Sloveniji. Fizična trgovina s semeni se nahaja v Novih Fužinah na naslovu Nove Fužine 49, 1000 Ljubljana. Lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko 040 950 352 in z veseljem vam bodo prijazno svetovali glede izbire in nakupa semen.

Na tej lokaciji pa najdete tudi growshop in headshop Grinšot. Tam boste lahko nakupovali semena konoplje, opremo za gojenje konoplje ter pripomočke in opremo za kajenje indijske konoplje.

Kako pridemo do seed shop Slovenija – navodila za pot

Če prihajate iz strani Maribora peljete proti primorski, izstopite iz avtoceste na izvozu Fužine. Po 500 m bo na levi strani ceste.

Če prihajate iz smeri primorska in se peljete proti Mariboru, izvoz Nove Fužine. Enako bo po 500 m na levi strani.

ČE prihajate iz centra, peljete do konca Novih Fužin in na zadnjem semaforju pred avtocesto zavijete pri Hoferju levo.

Lahko pa si pomagate tudi z google maps in trgovina se nahaja na tej lokaciji

https://www.google.com/maps/place/Grin%C5%A1ot/@46.054573,14.565998,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x41b2c55dad92813a!8m2!3d46.054573!4d14.565998

Kaj je seed shop Slovenija

To je drugi naziv za trgovino s semeni, vendar se v zadnjem času ta izraz uporablja za trgovino s konopljinimi semeni sort Sativa, Indica in ruderalis. Poleg tega pa najdete tudi križana semena katera so iz treh prej naštetih sort. Najbolj pa so zanimiva autoflower semena konoplje ter feminizirana semena konoplje, katera predstavljajo več kot 85% celotne ponudbe Grinšot seed shop Ljubljana. Med njimi najbolj izstopajo auto purple glam kush, auto devil’s kiss ter northern lights semena. Preverite ugodno ponudbo spletne trgovine Grinšot.