Kaj so prava osebna poslovna darila za tuje poslovne partnerje?

Najbolj pristno darilo je vedno tisto, ki prihaja iz srca. Vendar kako izbrati primerna poslovna darila za tuje poslovne partnerje, ki naj bi nosila neko osebno noto?

Bodite pozorni na naslednje podrobnosti, pa zagotovo ne boste zgrešili.

.

  • Najbolj pomembno je, da izberete izdelek, ki je uporaben. Torej bo vašemu poslovnemu partnerju lahko služil v vsakdanu. Obenem vas bo imel tudi v svoji okolici in vas preko vašega darila vključil v svoje domače okolje.

.

  • Pomembno je tudi, da ima izbrani izdelek primerno vrednost. To pomeni, da niste izbirali izdelke iz cenene masovne proizvodnje. Vendar izdelek ne sme biti niti predrag, saj se bo vaš poslovni partner nelagodno počutil zaradi visoke vrednosti darila.

.

  • Torej boste dobili dodatne točke v očeh vašega obdarovanca, če boste izbrali izdelek pri lokalnih poizvajalcih. Kajti poslovna darila za tuje poslovne partnerje iz vaše neposredne bližine ima nek čar in reprezentira tudi vašo okolico v kateri ste dejavni. Z domačim darilom podpirate mikro gospodarstvo vašega okoliša. Obenem pa vas izbrani izdelek tudi geografsko zaznamuje.

.

  • Personizirani izdelki dobijo dodatno vrednoto, saj vaš poslovni partner začuti, da vam je mar za njega. Da ste se mu posvetili  in razmišljali o tem kaj bi ga razveselilo. Personalizrate lahko izdelke s posebnimi napisi, imeni fotografijami in poslikavami.

.

poslovna darila za tuje poslovne partnerje

Ročna poslikava na keramiko, odlična poslovna darila za tuje poslovne partnerje

.

Kje lahko najdete domače personizirane izdelke in poslovna darila za tuje poslovne partnerje?

.

V spletni trgovini www.pannart.com lahko izbirate izmed številnih čudovitih keramičnih izdelkov. Vaze vas bodo sigurno navdušile, poglejte si tudi prav posebne cnetlične lonce, ki se jih da uporabiti za veliko različnih namenov.

Poznate bonton poslovnega obdarovanja? Kaj je še potrebno upoštevati pri poslovnem obdarovanju in kakšne navade imajo tuji poslovni partnerji, lahko širše o tem berete tudi v tem članku (1).

Poslovna darila za tuje poslovne partnerje vam bodo v spletni trgovini PANNart z veseljem ročno poslikali po vaši želji. Lahko si naročite poslikano vazo z vašim logojem, ki mora biti v vektorski obliki. Lahko tudi naslikajo napis ali naziv vašega podjetja.

Če želite, vaše darilo tudi primerno aranžirajo za obdarovanje. Lahko izbirate izmed lesenih ali kartonskih darilnih škatel. Ne pozabite vaše naročilo pravočasno oddati, kajti lahko zaradi velikega povpraševanja pride do zamika pri dostavi.

Tudi slikovni in tekstovni material posredujte pravočasno in v primernih .pdf ali .jpg formatih v primerni velikosti in kakovosti.

Za poslovno darilo so v zadnjem času, še posebej za ženske, primerni tudi cvetlični lonci. O okrasnih cvetličnih loncih za zelišča, je napisan prispevek na povezavi.

.

oznake besedila: poslovna darila za tuje poslovne partnerje